Onze voorzitter, Marga Wasser, ontving een bericht met de vraag of er in Suriname behoefte zou zijn aan medische hulpmiddelen. 

Marga ging hiermee aan de slag en ontdekte dat er verschillende ziekenhuizen in Suriname zijn die deze goederen graag en goed zouden kunnen gebruiken.

Het verschepen van een container vol (!) goederen naar Suriname is echter iets dat wel enige voorbereiding vergt en uiteindelijk wist Marga, met behulp van o.a. onze ambassadeur Jorgen Raymann, het voor elkaar te krijgen de container richting Suriname te laten varen.

De container zal in Suriname arriveren wanneer Marga en Henk in Suriname verblijven, zodat zij de container en de goederen kunnen begeleiden naar de juiste plek.

De woorden van onze ambassadeur Jorgen Raymann:

Als ambassadeur van de JAFoundation ben ik supertrots dat het weer gelukt is om een container met disposables voor de ziekenhuizen in Suriname te laten varen. Vooral door de tomeloze inzet van Marga Wasser. Met dank aan Vrins Handelsonderneming in Breda en Ray Wimpel die in Suriname voor de afhandeling zorgt. God Bless you all! Lobi Sranan !