Een organisatie die geen enkele subsidie ontvangt en alleen met vrijwilligers werkt die zich geheel belangeloos inzetten naast vaak een drukke baan, gezin etc. is afhankelijk van de tijd die er kan worden gestoken in het benodigde.

Dit is de reden dat de berichtgeving omtrent ons werk soms even stil ligt. Maar dat betekent niet dat we ook stil zitten!

Kanjers van de JA

We zullen regelmatig een KANJER benoemen die belangrijk is voor ons werk, zodat jullie zien wie voor en met ons werkt.Maar ook gaan we KANJERS plaatsen waarvoor we het doen!

Joyce

Joyce trapt af en is de eerste kanjer in onze reeks! De grote drijfveer achter de JA!!
Deze liefdevolle omarming staat symbool voor wat de kids in Suriname betekenen voor de JA. Liefkozend hebben we deze kleine vanaf dag 1 plakkertje genoemd, omdat hij Joyce nooit los wilde laten.

Het behoeft geen uitleg meer, waarom Joyce de JA is gestart en daarom laten wij ook niet los!!! Zij weet mensen te inspireren en motiveren als geen ander en ondanks haar heftige ziekte gaf ze al haar energie aan de JA! Inmiddels is ze ambassadrice, maar nog steeds onze steun en toeverlaat vaak achter de schermen! Heeft u ook zo’n respect voor Joyce dat onder haar leiding de JA dingen voor elkaar heeft gekregen die onmogelijk leken??? Steun ons dan door te doneren, zodat het mooie werk gestart door deze kanjer tot in lengte van dagen kan blijven voortbestaan!!!