Mama Joyce woont met 12 kinderen (wezen en verlaten kinderen) in een huis wat de naam huis niet waardig is. Omdat het verblijf niet voldoet aan een aantal eisen, wordt Mama Joyce niet gesubsidieerd door de regering. Ze werkt als schoonmaakster en ondanks haar karige loon doet ze er alles aan om de kinderen een zo goed mogelijk leven te geven. De JA Foundation helpt Mama Joyce hierbij. Zij wordt door ons regelmatig voorzien van voedsel en kleding voor de kinderen. Ook is er huiswerkbegeleiding ingeschakeld en komen er met regelmaat 2 psychologen. Ondertussen zijn we hard op zoek naar een geschikte woning.

In maart 2016 vinden we een prachtig huurhuis! De eigenaar steunt de JA Foundation door de huurprijs aanzienlijk te verlagen. In augustus 2016 gaat Mama Joyce verhuizen. De kinderen zijn inmiddels gaan kijken en waren uitgelaten! De komende tijd moet het huis nog de nodige aanpassingen ondergaan om alle kinderen goed onder te kunnen brengen. Wij gaan ondertussen op zoek naar spullen om het nieuwe huis mee in te richten. Mama Joyce heeft immers niets…

Samen met Mama Joyce is de Stichting Mama Joyce opgericht. Zo is zij in de toekomst in staat om subsidie van de regering te ontvangen.

IMG_6417

IMG_7039cd5c5ae56c81bc3ec7ec12504484a9c7_1_MG_6527 IMG_6517  _MG_7067_1