Moederdagveiling 2018

Mamaharten ❤❤

Na een uiterst succesvolle eerste editie van de Moederdag veiling hebben wij, de JA Foundation, besloten om deze fundraising actie een vervolg te geven. Aangezien er vorig jaar heel enthousiast werd gereageerd door donateurs en kopers op onze veiling kunnen wij niet anders dan wederom een Moederdag veiling organiseren!

Ook nu hebben wij alweer van uiterst betrokken ondernemingen een aantal geweldige items mogen ontvangen, zij hebben een dienst of product kosteloos aan ons gedoneerd. Wij zijn hen dan nu al enorm erkentelijk dat zij belangeloos een donatie aan de JA Foundation hebben gedaan. Natuurlijk kunnen wij nog meer diensten en- of producten gebruiken voor onze online veiling. Heb jij dus een onderneming en wil jij een product en- of dienst doneren voor de Moederdag veiling neem dan contact met ons op.

Veiling items kunnen tot 10 april 2018 worden aangedragen.

Bieden op de veilingitems is mogelijk van 15 april t/m 6 mei 2018.

Moederdag is de ultieme dag om een moeder (jong of oud) te verblijden met een cadeau dat haar doet stralen van geluk. Wordt jij de winnaar van een van onze aangeboden items op de veiling dan tover je niet alleen een glimlach op het gezicht van een moeder maar zorg je ook direct voor een betere leefomgeving voor onze kinderen in Suriname. Houd de komende maanden onze Facebook pagina in de gaten zodat ook jij mee kunt gaan bieden op onze geweldig leuke items op de online Moederdag veiling!

Voor vragen over de Moederdag veiling of het aanbieden van een dienst of product:

[email protected]

Spoiler Alert: met gepaste trots kunnen wij mededelen dat we een gesigneerde LP hebben mogen ontvangen van Typhoon! Deze zal natuurlijk worden aangeboden op onze veiling.

www.jafoundation-veiling.nl